Bijzonder oud
zaterdag 23 november 2013

Nieuwe bewoonster

Mijn favoriete kastje heeft sinds afgelopen week een nieuwe bewoonster. Ze woonde al een tijdje hier in huis, ik kocht haar afgelopen oktober op de rommelmarkt in Belgie.
Ik vond het tijd worden dat ze eens een ander plekje kreeg en voor mijn gevoel zou ze heel mooi passen bij mijn stoffen doosjes in mn favoriete kastje. Volgens mij voelt ze zich helemaal op haar gemak in het kastje, een geslaagde verhuizing dus!Lieve groet, Yolanda

6 opmerkingen:

 1. Moet in eens denken dat ik ook nog ergens van dit soort popjes moet hebben liggen. Niet super oud maar gekocht/gekregen toen ik een jaar of 10 was. Zijn ze ineens zomaar 40 jaar oud. Ga zo gauw op zolder zoeken. Wie weet vind ik net zo'n mooi plekje voor ze als bij jou.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg leuk... ben gek van je kastje en je doosjes, maar dit vrouwtje past er ook heel leuk in. Wat een leuk gezichtje heeft ze he.

  liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou wat grappig.. de volgende blog die ik wilde gaan bekijken heeft aan de zijkant van haar blog een foto met dat zelfde leuke vrouwtje..
  http://fagel-bla.blogspot.nl/ leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je nieuwe bewoonster past helemaal in dit kastje tussen je mooie doosjes, geniet ervan!
  Liefs,
  Christelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellig plekje! Heel mooi ook die stoffen dozen!
  grtjs, Vanessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Jolanda...hahahhahaha...ik moet echt ff lachen...toen ik je verhaal begon te lezen maar dat dotje nog niet had gezien....dacht ik aan een muis.....ik dacht: let op...er woont een ongenode gast in de doos.....gelukkig niet dus.

  Gisteren geen stoffen dozen op de beurs gezien op èèn ovale na dan....ze worden echt zeldzaam...dus zuinig aan ermee.


  liefs

  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda