Bijzonder oud




dinsdag 6 juli 2010

Beautiful Brugge








Afgelopen weekend zijn mijn man en ik samen naar Brugge geweest, en wat hebben we genoten! Helaas was het weer op zaterdag niet zo geweldig, veel regen, maar daar hebben we ons niet door laten weerhouden, gewoon samen onder de paraplu en lopen door al die leuke straatjes die Brugge heeft!

Zondagmorgen toen we wakker werden keken we even stiekem door de gordijnen en toen zagen we de zon al schijnen, heerlijk! Eerst hebben we op ons gemak genoten van een heerlijk ontbijt in ons hotel en daarna zijn we lopend Brugge weer in gegaan. Heerlijk zo'n hotel op loopafstand van het centrum, de auto hebben we het hele weekend lekker laten staan!

Eerlijk gezegd kon ik zondagmorgen niet wachten om te gaan lopen, ik wist namelijk dat de zandfeesten in Brugge waren met een grote rommelmarkt/brocantemarkt :-).
En inderdaad, het was geweldig!! ik heb genoten van het snuffelen tussen al die mooie spullen, heerlijk zonnetje erbij, tussen door even ergens wat eten en wat drinken en weer verder lopen, het leek wel of er geen eind aan kwam, zo veel kramen waren er.....

En ik heb weer prachtige spullen gevonden vind ik zelf, een hele mooie grote cremekleurige schaal, een paar oude franse klompjes (met hakje, zo leuk!) een oude glazen snoeppot, een prachtig aardewerk ringenkannetje, een leuk eiermandje,een heel mooi oud doosje met prachtige afbeelding waar ik heeeeel blij mee ben! en een schattig blikje met engeltjes.
Op zaterdag zag ik het blikje in een antiekwinkeltje staan, ik vond 'm zo mooi, maar ze vroegen er 30! euro voor, dat vond ik echt te duur en ik besloot 'm te laten staan. En je raadt het misschien al, zondagmorgen op de brocantemarkt....hetzelfde blikje maar dan voor een heel leuk prijsje! (wat kun je je dan gelukkig voelen!)











Een fijne dag allemaal nog,
groetjes, Yolanda

14 opmerkingen:

  1. Compliment voor je prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige stad he Brugge!
    Je zal er maar wonen, hou je geen geld meer in je knip.
    groetjes van Romy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hello Yolanda

    Lucky girl going to Bruges! I have been there more times than I can count but infortunately never when the flea market was on! I must plan better next time.
    I love your finds, you did really well!
    Really nice to get to see a bit of Bruges again.
    Take care
    Isabelle x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Brugge staat nog op de "lijst"! wat een mooie foto's van het water....zo strak en niemand te bekennen!!! Geweldig!

    Groetjes
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie foto's van Brugge, schitterend zo met die blauwe lucht. Klinkt als een paar heerlijke dagen.
    Die klompen zijn echt leuk!
    Groetjes
    Dani

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Yolanda,je hebt erg leuke spullen gevonden in Brugge.Vooral de klompjes en het blauwe blikje vind ik zo leuk.Ik ben ook wel eens in Brugge geweest.Leuke stad he,heerlijk zo even er tussen uit.Nog een week of vier en dan hebben we vakantie.Dan ga ik ook zo'n uitstapjes maken.

    Fijne avond.Groetjes van Eleonore.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig de stralend blauwe foto,s van het wonderschone Brugge. En dan als climax de rommelmarkt. Wat een vondsten en in het bijzonder, die klompjes, ben wel verschrikkelijk jaloers. Ik spaar zelf, blanke, of grijs en zwarte klompen. Deze zijn prachtig,

    groetjes Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wowwww Yolanda ..wat een mooie spulletjes...ben helemaal weg van je engelen blikje !! zo mooi...............fijne avond liefs Ria....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohhh Yolanda, ik kom tijd tekort! Ik wil naar Zweden, naar Ibiza, naar Elba...eh...naar Brugge! Wat zien de foto's er goed uit zeg! En dan je aankopen....ook helemaal geweldig!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een heerlijk bezoek in "le plat pays". Ik krijg meteen al zin in de Brugse kerstmarkt. Nog enkele maanden genieten van de Kretenzische bergen, en dan van een winters België. Bedankt voor de schitterende foto's! @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Yolanda,
    Leuk om te lezen hoe blij je kan zijn met je spulletjes die je vind, klinkt me heel bekend in de oren. Ik shop elke zaterdag voor mijn winkel, maar elke keer geeft het weer een kick om iets heerlijk goedkoop te kunnen scoren. Of om te kijken wat voor andere dingen je weer met spulletjes kunt doen.
    Mooie foto's!
    Groetjes
    Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hallo yolanda,
    ich freue mich über deinen komentar ! dein deutsch ist sehr gut !
    und deine flohmarktschätze sind herrlich, besonders die dosen gefallen mir so sehr!!!
    viele liebe grüße
    barbora

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtige foto's heb je gemaakt van je weekendtripje naar Brugge.
    En de spulletjes die je hebt gescoord zijn ook erg leuk.
    Groetjes van Geartsje

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda