Bijzonder oud
donderdag 16 april 2015

Goodbye

Lieve lezers en volgers van mijn blog, ik heb er lang over nagedacht, gewikt en gewogen en uiteindelijk heb ik besloten voorlopig te stoppen met mijn blog.

Jullie hebben vast al wel gemerkt dat er steeds minder berichten verschenen op mijn blog, een paar keer heb ik me voorgenomen om weer meer berichten te gaan plaatsen maar het komt er gewoon niet van.
Hier in huis verandert er de laatste tijd ook niet veel meer, ik heb het wat rustiger qua spulletjes en er komt niet heel veel nieuws meer bij en ik moet zeggen, het bevalt me eigenlijk wel goed zo! :-)
Dat is één van de redenen dat ik wil stoppen, er valt gewoon niet zoveel nieuws meer te melden, ik denk dat ik na die paar jaar bloggen over ons huis en interieur wel een beetje uitgekletst ben, haha!
En de tweede reden is dat de inspiratie al een tijdje weg is, er zijn ondertussen weer andere dingen op mijn pad gekomen waar ik druk mee ben en waar ik veel plezier uit haal en ik merk dat het bloggen er steeds bij in schiet.

Ik ga een rustperiode in lassen voor mezelf en dan zie ik wel of de spirit om te bloggen weer terug komt of dat het een definitief afscheid wordt :-). Voor nu wil ik jullie in ieder geval heel erg bedanken voor alle lieve en leuke berichtjes die ik in de loop der jaren heb mogen ontvangen! Lieve groet, Yolanda

7 opmerkingen:

 1. Je moet wel plezier in bloggen hebben en houden. Soms veranderen je interesses en je omgeving. Het ga je goed en wie weet tot zien/lees.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap het heel goed ik ben zelf na een jaar niets te hebben geplaatst onlangs toch weer begonnen. En wat je zeg in huis staat alles oké dus daar valt dan weinig van te laten zien. Als ik zie hoe vaak sommige alles om gooien zo onrustig. Maar dit terzijde mag iedereen lekker zelf weten. Misschien tot ziens, en anders het ga je goed. Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wanneer je er niet meer aan toe komt en inspiratie ontbreekt, is het misschien wel beter om te stoppen...al is het misschien wel tijdelijk. Het verwijderen van je blog moet je voorlopig écht niet doen hoor, je zou niet de eerste zijn die daar spijt van zou krijgen, maar dan is terugdraaien geen optie.

  Ik wens je een mooie zomer en wie weet keer je nog eens terug op het oude nest.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer hoor...ik hoop dat het maar tijdelijk is...liefs Ria..x!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lees je blogberichten altijd graag dus hoop dat je na je pauze weer inspiratie hebt om te schrijven.
  fijne dag,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer.
  Maar misschien. . . .

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lees je ook regelmatig maar begrijpen doe ik het zeker wel. Als je zelf post en er komen bijna geen reacties is het lastig om de spirit te blijven houden dat merk ik zelf ook. Succes lieve groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda