Bijzonder oud
donderdag 10 oktober 2013

Nieuwe aanwinsten

Mijn vorige post ging over het brocante weekend, zoals jullie gezien hebben, had ik er wat foto's bij gedaan maar wat eigenlijk nog ontbrak was een foto van onszelf :-). Dus bij deze.....


Je ziet van links naar rechts; Jacqueline, Janet, mijzelf en Yvonne.

Voordat we zaterdagmorgen om 10 uur van start gaan met het brocante weekend, zijn we twee dagen bezig met het inrichten van de graanschuur en tijdens dat uitpakken van al die leuke spullen, zie je wel eens wat waar je gelijk helemaal weg van bent. Dat overkwam mij met deze miniterrine, ik zag m en was verkocht....gelukkig kon ik m overnemen van Jacqueline en nu staat de terrine bij mij op tafel te pronken.

heel toevallig vond ik een week later op een rommelmarkt hier in de buurt een klein wit aardwerk sauslepeltje. Ik had nog niet eerder zo'n klein lepeltje gezien, en hij past perfect bij de miniterrine, ik ben super blij met mijn nieuwe aanwinsten!

Afgelopen weekend heb ik nog meer leuke spullen gevonden, een gedeelte van de spullen is alvast voor het brocante weekend van volgend jaar, een gedeelte is voor mijn marktplaatswinkeltje en een gedeelte gaat mee naar de herfstbrocante in Deventer. Op zaterdag 19 oktober a.s. wordt er een brocantemarkt georganiseerd in de Lebuinuskerk in Deventer en ik zal daar ook staan met een kraam.

Lieve groet, Yolanda

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk om te freubelen met mooie brocante vondsten... om zelf van te genieten of om iemand anders te gunnen!

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Druk bezig Yolanda, maar wel leuk druk. Wat een prachtige miniterrine en zo lief gedecoreerd. Vind ik echt prachtig. Succes ermee

  liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig druk dus,brocante is zo gaaf! fijne zondag,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda