Bijzonder oud
dinsdag 17 september 2013

Einde van de zomerstop

Zo, dat is een tijd geleden dat ik hier een berichtje heb achtergelaten, het wordt nu wel weer tijd om dat te gaan veranderen :-). Er was ook niet veel tijd om hier te zijn, eerst was er onze vakantie in Italie, waar we hebben genoten van elkaar, van het mooie weer en het heerlijke eten.

Na de vakantie ben ik gelijk gestart met de voorbereidingen van ons Brocante Weekend, ik deed dit jaar voor het eerst mee en dat betekende een hoop voorbereidend werk, en zeker ook voorpret en een klein beetje zenuwen :-).

Die zenuwen waren nergens voor nodig, want wat hebben we (ik) genoten! Donderdag zijn we begonnen met het opbouwen in de graanschuur, en vrijdag zijn we daar ook nog de hele dag mee bezig geweest en toen was het klaar, de bezoekers konden komen.
En dat deden ze, wat een hoop mensen zijn er geweest en wat een leuke reacties hebben we gekregen! Het was zo leuk dat ik nu al met plezier uit kijk naar ons brocante weekend van volgend jaar!

Hieronder een paar foto's van de graanschuur (voor degenen die niet zijn geweest :-)).Lieve groet, Yolanda

5 opmerkingen:

 1. Hallo Yolanda...

  Leuk dat je weer in blogland bent...ik heb echt genoten van je foto's wat heb je prachtige spulletjes verkocht...ziet er heel gezellig uit kan me voorstellen dat je weer verlangd naar de volgende...

  hart,gr Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Nou dat ziet er inderdaad super gezellie uit. Ben helaas niet geweest maar wie weet volgend jaar.

  gr wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg goed uit hoor !! welkom terug !!...liefs Ria...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dit er gezellig uit.
  Vooral die mattenkloppers vind ik helemaal te gek. Daar zou je meteen een verzameling van aanleggen. Nooit geweten dat er zoveel verschillende zijn.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig dat je er weer bent en wat heb je er een sfeervolle post van gemaakt! Leuk om terug te kunnen kijken op een geslaagd weekend.

  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda