Bijzonder oud
zaterdag 26 oktober 2013

Herfstbrocante aan de IJssel

Vorige week zaterdag stond ik op de Herfstbrocante markt in de Lebuinuskerk in Deventer. En wat was het leuk!! Het was een prachtige locatie, heel sfeervol die mooie oude kerk, dat geeft toch wel een speciaal tintje aan zo'n markt.
Er stonden zo'n 70 standhouders, prachtige kramen heb ik gezien, wat een mooie spullen hebben sommige mensen toch bij zich, ik heb mijn ogen uitgekeken!
Het was een ontzettend leuke dag, met heel veel leuke bezoekers, wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Ik was zo dom om mijn fototoestel te vergeten dus ik heb helaas geen foto's kunnen maken van de markt.

Wat ik wel heb zijn een paar foto's van mijn nieuwste aanwinsten,waaronder een prachtig Jannekebeeld dat mijn man voor mij heeft opgehaald terwijl ik op de brocantemarkt stond. Op de markt zelf kocht ik een oud houten bakje met twee vakken een een oud doosje met een prachtige afbeelding er op, inmiddels hebben alle nieuwe spullen een mooie plekje in huis gekregen.Lieve groet,
Yolanda

4 opmerkingen:

 1. Hallo Yolanda,

  wat leuk dat het zo'n succes was, ik had er ook wel heen gewild, helaas kwam het er niet van.
  Je hebt mooie spullen gekocht , je hebt meer van de mooie Janneke beelden hè ?

  Ik wens je een fijne zondag verder ,
  hartelijke groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda,

  Dus de markt in Deventer was geslaagd? Wat leuk zeg! Wel intensief zòn dagje zeker? Mooi dat het in een kerk was. In de Pieterskerk in Leiden worden soms ook dergelijke dingen georganiseerd, mooie sfeer geeft dat eraan.

  Wat een mooie Janneke zeg!!!! Die kleurtjes zo lief. ik heb er ook één, een donkere. Wilde hem eerst schilderen, maar durf het toch niet aan...deze hoort gewoon zo.

  Het doosje is ook prachtig.

  fijne Zondag,

  liefs
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het een geslaagde dag was! Helaas was ik ziek en kon ik dus niet zelf een kijkje komen nemen... Je hebt ook nog eens leuke aankopen gedaan.

  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kom snel bij je op de koffie om alle nieuwe aanwinsten te bekijken! Toch wel handig om je man mee naar de markt te nemen :-)
  Liefs, Carla

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda