Bijzonder oud
vrijdag 5 september 2014

Vakantie

Helaas, helaas, het zit er weer op.....zes weken vakantie, het is voorbij gevlogen! Als je er voor staat lijkt het eindeloos te duren, maar wat vliegen de dagen toch snel voorbij.

De eerste vier weken waren we thuis, het was nog prachtig weer, dus we konden de hele dag buiten zijn, de kinderen gingen lekker zwemmen, het waren van die lekkere, lome zomerdagen. 's Avonds buiten eten en vervolgens heel lang buiten blijven zitten, daar kan ik zo van genieten!
De laatste twee weken van augustus zijn we naar ons geliefde vakantieland Italie afgereisd. Onze eindbestemming was dit keer Rome, we waren er nog nooit geweest en dus super nieuwsgierig naar deze stad.

We zaten op een camping op zo'n vijftien kilometer van Rome. Op de camping zelf waren genoeg zwembaden, voetbal- en volleybalvelden om de kinderen te vermaken, ze hebben daar ook gretig gebruik van gemaakt :-).
Drie keer hebben we de stad Rome zelf bezocht, met het openbaar vervoer was het slechts een half uurtje (als de bus tenminste op tijd kwam :-) ).
Wat een prachtige stad is Rome!werkelijk op elke straathoek is wel iets moois te zien, je kijkt je ogen uit!
De kinderen zijn afgelopen maandag weer begonnen op school, manlief is inmiddels ook weer aan het werk en ik ga druk bezig met de voorbereidingen van ons Brocante Weekend in Zwiep.
Dit jaar is ons brocante weekend op 13 en 14 september, je bent beide dagen welkom van `10.00 uur tot 16.00 uur.
Meer informatie vind je op onze facebookpagina of op onze website: het brocante weekend.Lieve groet, Yolanda

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Yolanda wat heerlijk vakantie in Italie mooie foto's ook! Echt 6 weken genieten bij jou hoor!
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rome is inderdaad een prachtige stad, wij waren er een paar jaar geleden en wat hebben we genoten.

  Fijn weekend. Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Italië lijkt me een geweldig land... Ik houd in ieder geval enorm van de italiaanse keuken, dus dat is een goed begin toch? Maar ik ben er dus nog nooit geweest (mijn wederhelft is er niet heen te krijgen...)

  Wat heerlijk... Samen 6 weken vrij!!!
  Fijn weekend X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's hoor.....en ja nu weer op weg naar de herfst...alhoewel we wel prachtig weer hebben op het moment.....liefs van mij...fijn weekend...x !

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda