Bijzonder oud
zaterdag 31 mei 2014

Nieuwe vondsten

Afgelopen week heb ik een aantal mooie vondsten gedaan vind ik zelf. Ken je dat? dat je loopt te snuffelen op een markt en je oog valt ineens op iets waardoor je hart sneller gaat kloppen?

Nou afgelopen week heb ik dat een paar keer mee gemaakt, ik vond een prachtig beboterd vergiet van maastrichts aardewerk, en ik ben gek op wit en roomwit aardewerk dus ik sprong echt een gat in de lucht! Zulke vergieten zijn echt zeldzaam, je komt ze haast niet tegen, of ze zijn werkelijk onbetaalbaar.
Ik kocht mijn vergiet mij een hele vriendelijke belgische meneer tegen een hele schappelijke prijs, o wat ben ik er blij mee!
Thuis gekomen kreeg mijn vergiet meteen een plaatsje aan het nieuwe keukenrek, ben er helemaal blij mee, ik ben de laatste dagen iets vaker in de keuken te vinden, om even te kijken naar mijn rekje en te genieten van de nieuwste aanwinst.........Een andere bijzonder vondst is een antiek schapenleren poppenlijf, ook zo iets wat je bijna niet tegenkomt.....ik heb ernstig getwijfeld, maar uiteindelijk heb ik toch besloten dat deze bijzonder vondst naar mijn marktplaats winkeltje gaat. Eerlijk gezegd vind ik de foto's zo leuk geworden dat ik denk dat ik er kaarten van ga laten maken (in het kader van gelukkig hebben we de foto's nog, hihi).

Lieve groet, Yolanda

4 opmerkingen:

 1. Ik gelijk naar je winkel toe......chips......al weg.......
  Idd een snoepje....

  Fijne zondag

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukkie zeg...ik ga gauw even kijken in je winkeltje....liefs fijne zondag.......x !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi keukenrek met leuke spullen!

  Fijne week,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig rek, mooi gestyled:)
  ja, dan kun je heel blij zijn met zo,n aanwinst
  geniet ervan, groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda