Bijzonder oud
zondag 13 april 2014

leuk nieuwtje

Elke keer neem ik me voor wat vaker een stukje op mijn blog te zetten, en elke keer als ik dan terug kijk denk ik; ok.....weer niet gelukt :-).

Op dit moment ben ik druk aan het schilderen in huis, de zoldertrap is al opnieuw gedaan, het plafond in de badkamer en het kozijn in de badkamer zijn geschilderd en nu gaan we verder met de slaapkamers van de kinderen, nog genoeg te doen dus!

Door al deze drukke werkzaamheden blijft het bloggen nogal eens achterwege, maar de de bedoeling is goed zullen we maar zeggen....

Waar ik tussendoor wel tijd voor heb gehad is het maken van een paar nieuwe kaarten, ik krijg zulke leuke reactie's op mijn kaarten dat het me leuk leek er wat bij te laten maken, dus bij deze.....deze kaarten zijn het geworden, ik ben er blij mee!In totaal heb ik nu acht verschillende kaarten, dit zijn ze allemaal;De kaarten zijn nog steeds te koop via mijn blog (als je interesse hebt, kun je me een mailtje sturen), het zijn enkele kaarten met witte enveloppe en ze kosten 1,50 per stuk, ik verkoop ze ook op de markten waar ik sta en daarnaast zijn ze binnenkort te koop bij Brocantehuis Philipse in Nijmegen ! ik vind het zo leuk!

Afgelopen week ben ik benaderd door Jeanette van Brocantehuis Philipse met de vraag of ze mijn kaarten konden verkopen in hun winkel.
Ik vind het super leuk en ik ben heel trots dat mijn kaarten in de mooie winkel van Jeanette en haar zus te koop zijn! Lieve groet, Yolanda

2 opmerkingen:

 1. Leuk Yolanda dat je kaarten daar nu ook verkocht worden, ze zijn erg mooi! Enne...bloggen is geen moeten, hé? Soms wordt je zo opgeslokt door de waan van alledag dat er zomaar weer een aantal weken/ maanden voorbij zijn..

  Fijne avond

  Groetjes Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wat leuk dat je daar jouw kaarten mag verkopen! Dan ga ik ze zeer zeker eens bekijken, want ik woon daar niet ver vandaan.
  Ik wens je een fijne week en succes met al het kluswerk!

  Liefs,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda