Bijzonder oud
dinsdag 24 december 2013

Bedankt!

Een bedankje voor al die mensen die bij onze kerstbrocante zijn geweest, wat was het leuk! We wisten niet wat we konden verwachten toen we zaterdags begonnen met opbouwen, maar zondag voordat we open gingen, stonden de eerste mensen al buiten te wachten om naar binnen te mogen.

We hebben zo veel leuke reactie's gekregen dat we tijdens het opruimen alweer ideeen kregen voor volgend jaar :-) dus wie weet......volgend jaar weer?
Zaterdag aan het eind van de middag heb ik een paar foto's gemaakt van wat hoekjes in de kapel, zodat jullie een beetje kunnen mee genieten.Ik had drie zelf gemaakte kransen mee genomen naar de kerstbrocante en die waren in no time verkocht, dus ik ga er nog eentje voor mijzelf maken :-). Het label heb ik al gemaakt, nu de krans nog :-).


Een ander leuk projectje zijn deze leuke gehaakte fotolijstjes, deze is voor mijzelf maar ik ga er ook nog wat maken voor ons brocante weekend volgend jaar September (je kunt niet vroeg genoeg beginnen :-) ).Lieve groet en fijne feestdagen allemaal! Yolanda

6 opmerkingen:

 1. Super dat het zo geslaagd was.....geen wonder trouwens....
  Zie zoveel moois.

  Fijne kerstdagen

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto's zien er geweldig uit. kan me voorstellen dat het een succes was. Wat een prachtige kransen trouwens.
  Ik wens je hele fijne en gezellige dagen toe!
  liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om terug te kunnen kijken op een geslaagde fair.. het ziet er ook sfeervol uit!

  Gezellige feestdagen gewenst.

  X Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat de fair zo succesvol was-kan niet anders met zulke mooie spullen en goede smaak. Geniet van een fijne 2e kerstdag. Lieve kerstgroet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik val helemaal voor die mooie rozen op dat servies!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet van de laatste momenten van het jaar ...wens je een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2014 ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda