Bijzonder oud
vrijdag 19 juli 2013

Cadeautje

Vorige week zondag heb ik samen met Jacqueline en Janet (van het Brocante Weekend) op de brocantemarkt gestaan in Hummelo. De markt was dit jaar voor het eerst, en wat een leuke markt was het zeg, er stonden prachtige kramen! Ik kan altijd zo genieten van al die mooie spullen die je ziet op zo'n markt en als je kijkt hoe mooi sommige kramen zijn aangekleed, daar raak ik gewoon niet op uitgekeken!

. Het was natuurlijk ook prachtig weer, ook dat is altijd mooi mee genomen, dan krijg je gelijk al een leuke, zomerse sfeer op zo'n markt.Even twee foto's van onze gezamelijke kraam, op de bovenste foto zie je Jacqueline en Janet nog in beeld, we hebben een heel gezellige dag gehad samen!

Mijn oudste dochter Nadine was ook mee naar de markt en heeft ook de hele dag bij ons achter de kraam gezeten, en toen ik even met haar over de markt liep, viel mijn oog op een prachtig kastje, ik was op slag verliefd!

. Ik heb even telefonisch overleg gepleegd met mijn man en hij vond het prima als ik het kastje mee zou nemen, sterker nog, ik krijg het voor mijn verjaardag van hem! Ik ben pas over 1,5 maand jarig, maar een brocante cadeau kun je nou eenmaal niet altijd plannen, daar loop je vaak op een onverwacht moment tegenaan en dan gaat je hart sneller kloppen en ben je verliefd :-).

Ik had al meteen een plaats in gedachten voor mijn kastje, naast de bank, zo kan ik er optimaal van genieten :-). Maandagmorgen heb ik een kransje van gipskruid gemaakt om aan het deurtje te hangen, dat had ik zondag al bedacht.....

Hoe verliefd kun je zijn op een oud kastje......ik ben in ieder geval helemaal happy met mijn vervroegde verjaardagscadeau! Lieve groet, Yolanda

9 opmerkingen:

 1. Wij waren er zaterdag en vonden het ook een erg leuke markt. Aan het begin van de route dacht ik even dat we op een rommelmarkt beland waren, maar dat bleek absoluut niet het geval. Wat een mooi kastje heb je gekocht!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook meteen verliefd op dat kastje! Waw, echt mooi. En de krans past er prachtig bij.

  Goedele

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een super mooi kastje. Daar zou ik ook voor gezwicht zijn. Een mooi cadeau voor je verjaardag. Tegen die tijd dat je echt jarig bent, krijg je vast nog iets van je lieve man ;-)
  Groeten,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh ben helaas niet geweest, maar mijn zus wel en die vond het ook een geweldige markt!
  de kraam ziet er prachtig uit
  en je kastje wat een ontzettend leuk ding !!!!
  super cadeau Yolanda !! geniet er lekker van
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja.....een gevalletje liefde op het 1e gezicht....
  Zie het zo.......

  Enne....de inhoud....idem.......

  Fijn weekend

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik stond er met een kraam.. vond het een leuke markt..
  En je kastje... echt een plaatje..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je kraam zag er mooi uit Yolanda. En dat kstje is een plaatje, kan me voorstellen dat je er verliefd op werd. Heb je in elk geval een zeer geslaagd verjaardagskado.
  Beetje vroeg maar dat mag de pret niet drukken ;-)

  Ik wil je verder nog een fijne vakantie wensen !
  Hartelijke groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk he! verliefd zijn op zo'n kastje heb er ook last van.
  Mooi dat je zo kan genieten van je pullen.
  Je mag er trots op zijn.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Wat een ontzettend mooi kastje.. Om jaloers op te worden ;)

  Lieve groetjes Patricia
  www.pastelpinkandwhite.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda