Bijzonder oud
zondag 16 juni 2013

spiegeltje spiegeltje aan de wand.....

Het is al weer een tijd geleden dat ik een berichtje op mijn blog heb geplaatst, de tijd gaat zo snel.....maar in de tussenliggende tijd heb ik zeker niet stil gezeten.

We zijn druk in huis bezig geweest,we hebben de kozijnen en ramen en deuren beneden allemaal wit geschilderd, toen we hier kwamen wonen (elf jaar geleden) wilden we de donkerrode kozijnen en donkerrode voordeur en achterdeur schilderen, maar tot op heden was het daar nog steeds niet van gekomen. Een tijdje geleden hebben we dan eindelijk de knoop door gehakt en zijn aan het schilderen gegaan.

Het is nu bijna allemaal klaar, er is nog 1 deur die nog afgelakt moet worden, wat een werk was het zeg! Maar we zijn wel heel blij met het eindresultaat en we kunnen nu op naar het volgende project (de voortuin moet aangepakt worden en het houten tuinhuis moet opnieuw geschilderd worden).

Tussendoor heb ik ook nog een spiegel geschilderd die ik een tijd geleden vond bij een garageverkoop. Het is een hele zware spiegel en hij was donkerbruin. Ik vond het model gelijk mooi alleen de kleur vond ik iets minder. Maar met mijn favoriete krijtverf van Annie Sloan was het klusje zo geklaard en had de spiegel de kleur die ik graag wilde.


Lieve groet, Yolanda

9 opmerkingen:

 1. Ik ben heel benieuwd naar je kozijnen en deuren
  Maar je spiegel is al vast mooi geworden.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello,

  Wat een prachtige spiegel!
  En hortensia ja blijft super al met al een super sfeer!!

  Lieve groet,

  Jolanda
  Woonwinkel 't Zolderrijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig Yolanda,
  wij wonen hier nu ook 11 jaar, en ik ben ook aan het schuren en verven, sjjjjjj wat een werk zeg, maar je ziet het opknappen, en dat geeft me een goed gevoel (ik ben niet zo'n klusser, maar Bram is nog steeds uitgeschakeld, dus ik moet wel, en stiekem vind ik het nu wel een beetje leuk, een beetje he, niet teveel haha)
  je spiegel is ook mooi geworden !
  succes nog met schilderen !
  Hartelijke groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wordt heel mooi..geniet ervan en succes met schilderen..alhoewel ikhet even zou uitstellen tot na overmorgen..even van de zon genieten :-)

  Liefs,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi geworden je geverfde spiegelrand!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een prachtige spiegel gekocht. En zeker in deze kleur een plaatje!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je een prachtige spiegel gevonden en wat kan iets dan anders worden door een likje verf!

  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda