Bijzonder oud
donderdag 16 mei 2013

wit, witter, witst

Ik merk dat ik hier in huis steeds meer over ga op lichte kleuren, rustige kleuren, ik voel me er prettiger bij. Als ik bij andere mensen binnen kom of plaatjes kijk op internet, vind ik kleuren altijd heel mooi, maar op een of andere manier vind ik het bij mezelf in huis altijd net wat te druk en te kleurig worden.
In de keuken bijvoorbeeld had ik vrij veel blauw, veel blauw serviesgoed in het vliegenkastje en blauwe emaille kannen op het vliegenkastje. Een tijdje geleden heb ik dat veranderd, ik had ondertussen zoveel creme en wit serviesgoed verzameld dat ik genoeg had om ook het vliegenkastje te vullen. Het staat gelijk heel anders, veel rustiger, ik ben er blij mee!

Een gedeelte van het blauwe serviesgoed staat in mijn marktplaatswinkeltje en een gedeelte bewaar ik voor ons brocante weekend op 14 en 15 september in Zwiep.

Over ons brocante weekend gesproken, sinds kort zijn we te vinden op Facebook, als je zoekt op Brocante weekend Zwiep, vind je ons, en als je de pagina liked, word je vanzelf op de hoogte gehouden van eventuele nieuwtjes.
Daarnaast hebben we sinds kort ook een eigen site, we zijn net begonnen, dus het moet nog een beetje groeien allemaal, het is de bedoeling dat er regelmatig leuke stukjes op komen te staan, geschreven door een van ons. Uiteraard vind je hier het laatste nieuws betreffende het brocante weekend, en er is een gastenboek waar je een berichtje kunt achterlaten als je dat leuk vindt.

Onze site vind je hier


Lieve groet, Yolanda

17 opmerkingen:

 1. Staat prachtig, dat witte!

  Fijne avond

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om eens te veranderen.
  Ik ben van wit naar grijs gegaan.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk die witte kannen op de kast!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is niet dat wij veranderen, maar dat de 'mode' verandert. Ongemerkt ga je daar toch in mee. Toen wij trouwden in de jaren '80 wilde ik alles oud Engels grenen, de kleuren roze en mint waren helemaal hot. Dat vind ik nu echt afschuwelijk.
  Zo zie je, met interieurs gaat het hetzelfde als met kleding. Veel mensen willen nu opeens een rustig interieur. Maar diezelfde mensen hadden een jaar of 15 geleden een gele keuken oid. Leuk toch, dat ook dat in ontwikkeling is. Zo blijven we lekker bezig.
  Groeten,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je vliegenkastje enig! Ben ook al een tijdje op zoek naar zoiets. En je witte servies staat er mooi in. Ik ben ook meer van het witte. Vind het altijd lekker fris en zonnig uitzien. Maar wil het ook niet weer té wit hebben, dat wordt te steriel. Dus hier en daar wat grijs en verweerd hout is een mooie mix. Met een toefje aquablauw voor het spannende contrast. En wie weet wat we over pakweg 10 jaar mooi vinden? Misschien wel weer donker eiken...neehhh!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is leuk om af en toe te veranderen, zo blijf je bezig. Ga je binnenkort eens zoeken op FB. Fijn weekend. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi Jolande. Sfeervol ook en prachtige foto's. Groeten van Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig serviesgoed in een geweldig kastje !
  hier word het ook steeds lichter aan kleur
  mocht je nog een keer zo'n pate pot verkopen ?? ben al een heel tijdje op zoek en bij jou zie ik er zo verschillende staan haha
  leuke site hebben jullie geopend, en veel succes met de fair
  wij stonden afgelopen Zaterdag op de dijk in Noordeinde, maar het regende zo hard, jammer hoor
  fijne Pinksterdagen
  Lieve groet Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig vliegenkastje en de inrichting ook natuurlijk.
  Ik vind wit bij een ander heel mooi maar zelf heb ik kleur op de wanden. Eigenlijk best donker maar ik durf niet meer terug naar wit. Zes jaar geleden was de wand wit en ohhhh ik werd er helemaal treurig van. Maar nu zie ik hoe andere het wel mooi aankleden twijfel ik wel eens. Zal ik toch de kwast weer pakken????
  Denk dat ik ruzie met manlief krijg. Hahaha...
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi vliegenastje en dat witte servies. Jammie!

  liefs,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi zo hoor!!...fijn weekend....liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi vliegenkastje. En ook de kannen (ik ben gek op emaille kannen). Ik vraag me af wat dat brocante weekend is, dus ik ga eens een kijkje nemen op de facebook pagina.

  Goedele

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig.....Heb je ook van die mooie suikerpotjes in verkoop die daar in het kastje staan....of verzamel je die zelf....?


  Succes op de fair.

  Fijne dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Yolanda,

  Echt heel mooi en rustig al dat wit. Ik houd hier ook erg van,afgewisseld met de kleur van hout.

  Groetjes Monique
  www.moniques-style.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb je een prachtige verzameling in het kastje staan, helemaal mijn smaak!

  Fijn weekend. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schattig klein kastje en mooi met dat rustige brocante... Ik ben juist van de kleurtjes en merk juist dat ik altijd juist weer ergens kleur aan toevoeg als ik met wit of neutraal begin, grappig... Ieder zijn eigen smaak en toch allemaal erg mooi om te zien. Lieve groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. LOVELY blog and lovely pictures!
  Take care,
  Titti

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda