Bijzonder oud
woensdag 3 december 2014

Kerstbrocante

December vind ik altijd een gezellige maand, eerst het sinterklaasfeest, en hoewel er hier in huis geen "gelovigen" meer zijn, maken we er toch altijd een gezellig avondje van met een klein cadeautje voor iedereen.

En na de sinterklaas natuurlijk de kerst, dat vind ik altijd zo gezellig, heerlijk met zn allen een paar dagen thuis en lekker vakantie voor de kinderen, echt een fijne tijd van het jaar!
Dit jaar ben ik iets drukker met deze dagen want tussen sinterklaas en kerst staat onze kerstbrocante gepland, en hoewel het meeste al wel klaar is, heb je toch nog altijd kleine dingetjes die op het laatst geregeld moeten worden (ik ben echt iemand van de last-minute planning, al vaak geprobeerd te veranderen maar tot op heden nog niet gelukt :-) )

De kerstbrocante organiseer ik samen met Jacqueline (van linibrocante) en gelukkig hoeven we niet alles met zn tweeen te doen, maar krijgen we een hoop hulp van vrienden en familieleden!

Zaterdag beginnen we met het opbouwen en op de zondag (14 December) gaan de deuren van de kapel om 11 uur open voor het publiek.
Om alles mooi aan te kleden hebben we weer een hoop leuke brocante (kerst)spullen verzameld en daarnaast zijn we druk bezig met knippen,plakken, haken,breien enz enz want naast brocante spullen zullen er ook zelf gemaakte spullen te koop zijn.
Momenteel ben ik zelf druk met het maken van deze kransen, een heel werk maar ik ben graag bezig dus ach....het houdt me van de straat :-).
De kerstbrocante is op zondag 14 December van 11.00 tot 16.00 in het Zwieps Lokaal in Zwiep.

Het adres is De Heest 6, 7241 PN Zwiep.

De entree is gratis!Lieve groet, Yolanda

4 opmerkingen:

 1. Veel succes met alle voorbereidingen voor de kerstbrocante. Ik hoop op een heel geslaagd evenement!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pracht van een kranzen!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie krans! Heel veel succes met de fair!

  Lieve groet,

  Nadine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda