Bijzonder oud
vrijdag 28 december 2012

Dag 2012

Het einde van het jaar nadert en in deze periode van het jaar kijk ik altijd terug. Wat heeft het jaar ons gebracht, wat is er allemaal gebeurd dit jaar. En er is veel gebeurd dit jaar, leuke en minder leuke dingen, ik kan gerust zeggen dat het voor ons als gezin geen makkelijk jaar is geweest. De grootste schrik was in mei van dit jaar, mijn man werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een enorme bloeddruk. Nadat hij daar een aantal dagen had gelegen is ontdekt dat hij een licht herseninfarct heeft gehad in de hersenstam. Gelukkig is hij er goed van af gekomen en heeft hij weinig restverschijnselen overgehouden. Hij kan echter nog steeds niet volledig werken en is vaak erg moe. Hiernaast zijn er nog een aantal vervelende dingen gebeurd waarover ik niet kan en wil uitwijden hier. Toch is het niet alleen maar treurnis hoor, er zijn ook een hoop mooie dingen gebeurd en ik heb mij zelf overwonnen tijdens de zomervakantie naar Italie. Door de gezondheidstoestand van mijn man kwam het grootste gedeelte van de autoreis op mij neer en dat heb ik toch maar mooi even gedaan, ben ik best wel een beetje trots op :-). Al met al is het een bewogen jaar geweest, en over een paar dagen knallen we het oude jaar goed uit. We hopen op een heel mooi 2013, niet alleen voor ons zelf maar voor alle mensen die ons lief zijn en natuurlijk voor jullie allemaal! Lieve volgers en lezers van mijn blog, hartelijk dank voor jullie leuke en lieve berichtjes van het afgelopen jaar! Ik wens jullie allemaal een heel mooi, gelukkig,gezond en liefdevol nieuw jaar toe!
Lieve groet, Yolanda

10 opmerkingen:

 1. voor jou en je gezin een voorspoedig en waanzinnig 2013. Groetjes. joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het oudjaar is traditioneel toch altijd even een moment om je zegeningen te tellen hè, dat is bij iedereen zo wel een beetje denk ik.
  Ik wens jullie een mooi nieuw jaar toe met heel veel gelukkige momenten en minder dingen om je zorgen om te moeten maken maar vooral veel gezondheid xxx
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens jullie ook een mooi, gelukkig,gezond en liefdevol nieuw jaar toe!

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pas als je gezondheid te wensen over laat, merk je hoe belangrijk het juist is om gezond te zijn! Wat fijn dat het goed gaat met je man, al zal het voor hem en voor jullie vast ook nog wel eens moeilijk zijn te accepteren dat hij zich (nog) niet de oude voelt. Ik wens jullie voor het nieuwe jaar heel veel gezondheid, maar ook warmte, liefde en veel genietmomenten toe, Yolanda!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wens jullie in ieder geval een gezond 2013 toe, met een ieder die je lief is, geluk en in ieder geval genieten van de kleine dingen die soms groots kunnen zijn.

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens jullie een fijne en gezellige jaarwisseling en een mooi 2013!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yolanda, toen ik blogje begon te lezen dacht ik gelijk aan je man. Het stond me nog voor de geest. Gezondheid is eigenlijk alles-en elkaar-en een beetje geluk-en een beetje geld-en oog voor anderen. Dat wens ik jou en je familie heel graag toe. Lieve eindejaars-groet met hart&ziel van Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wens jullie voor 2013 alle goeds en gezondheid toe, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor 2013 wens ik je veel geluk, gezondheid en liefde toe!

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier snap ik toch niks van... dacht dat ik je allang al volgde met m'n nieuwe blog, maar toch niet dus! Nou, dat ga ik natuurlijk wel weer gelijk doen, vind het altijd zo gezellig bij je!
  Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Lieve groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda