Bijzonder oud
woensdag 10 oktober 2012

Nieuwe poging....

Ik had gisteren een bericht geplaats over mijn vondsten in Belgie van afgelopen weekend en toen zag ik vanmorgen ineens dat mijn hele balk aan de zijkant aan de onderkant van mijn blog was komen te staan, heel vreemd..... Ik ben gaan zoeken naar een oplossing en de fout zou in het laatste bericht zitten, en aangezien ik de fout er niet uit kreeg, heb ik het hele bericht maar verwijderd. En inderdaad, de kolom aan de zijkant is weer terug, hoera! :-). Dus nu maar even een nieuwe poging met foto's van mijn belgische vondsten, ik hoop dat het nu wel goed gaat (fingers crossed!).
Het was vroeg opstaan zondagmorgen, maar het was het waard! De sfeer is ook zo bijzonder vind ik als je op pad gaat en de meeste mensen slapen nog en dan loop je zo in alle vroegte op een markt, heeft toch iets bijzonders! We moesten wel lachen, want toen wij er liepen, gingen de laatste (dronken) feestgangers naar huis, af en toe heel komisch om te zien! Maar goed, we konden weer met een voldaan gevoel naar huis, ik heb spullen mee genomen voor mijn marktplaatswinkeltje en ook wat voor mijzelf uiteraard! Dit kommetje heb ik bijvoorbeeld voor mezelf gehouden, er staan mooie viooltjes op, en het past heel mooi bij de twee oude schoteltjes (ook met viooltjes) die mijn opa en oma kregen bij hun verloving in 1928.
Dit mooie mariabeeldje blijft ook hier thuis, ik vind haar uitstraling zo mooi!
En ik vond ook nog twee mooie glazen "schatkistjes" samen met de kistjes die ik al had vormen ze een mooie verzameling, ik gebruik ze om bijzondere, dierbare spulletjes in te bewaren.
Lieve groet, Yolanda

11 opmerkingen:

 1. Leuke spullen heb je weer verzameld! Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja blogger doet soms niet altijd wat wij willen he .
  ik baal altijd dat een berichtje heel laat te zien is op de leeslijst ,of hoe dat ook heet hmmmm snap je het nog ha ha .
  gelukkig is het goed gekomen en kunnen we je mooie vondste bekijken.
  ik vind je maria inderdaad een beauty snap dat je daar weg van bent .
  en je schaaltje is vooral bijzonder omdat die bordjes je natuurlijk erg dierbaar zijn wat leuk dat je die dan vind he.
  je bent goed geslaagd hoor leuk .

  grtjs saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat een mooie spulletjes zeg..wij wilden ook nog gaan maar waren een beetje blut haha..je bent echt geweldig geslaagd...ik ben trouwens eens een keer mijn zoon tegen gekomen smorgens toen ik naar het werk ging..ging hij net naar huis..haha..gelukkig niet dronken
  fijne weekend alvast
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie dingen heb je gescoord, Yolanda!
  Ik vind de schatkistjes heel leuk omdat je daar ook dierbare spulletjes in bewaard.
  Maar de aangeklede stolp vind ik ook heel mooi!
  Fijne dag verder!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt mooie dingen, ik snap dat je alles zelf wilt houden... fijne dag groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil ook zo graag nog eens naar een markt in België of Frankrijk. Zeker na het lezen van je bericht en het zien van de prachtige dingen die je gescoord hebt. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gek hé, dat jullie naar België komen om brocante te zoeken en dat wij Belgen naar Nederland komen. Je hebt in ieder geval goed gescoord!
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Soms lastig, dat Bloggergebeuren!

  Maar inderdaad, die marktbezoeken zijn echt genieten, daarvoor is het vroege opstaan wel de moeite waard... En de Belgische markten vind ik altijd stukken leuker dan de Nederlandse;-)

  Fijn weekend, zondag mag je zeker weer lekker uitslapen???

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Blogger!!! ik word er soms gek van. Grote tussenruimtes tussen mijn foto's en tekst of juist geen tekst meer kunnen plaatsen tussen twee foto's en regels die zomaar afgebroken worden en er dan met geen mogelijkheid nog iets aan toe kunnen voegen. Ik weet het niet meer hoor...het zal wel aan mij liggen.
  Je hebt in ieder geval weer mooie spullen gevonden, ik snap helemaal dat je deze Maria zelf wilt houden... dat mooie rozenkransje op haar hoofd... zo lief!!!
  Fijn weekend en groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supermooie spulletjes,de hoge stolp is prachtig.

  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie vondsten heb je gedaan! Je verzameling glazen doosjes is erg mooi.

  Fijne avond. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda