Bijzonder oud
zaterdag 1 september 2012

Beloofd is beloofd.....

Ik had het beloofd, als de kinderen weer naar school waren en het was niet meer zo warm, zou ik weer wat plaatjes schieten hier in huis. De kinderen zijn inmiddels naar school, de jongste al twee weken (onze laatste kind op de lagere school...in groep zes al weer...), de oudste is begonnen in 2 vwo en de middelste is voor het eerst op de middelbare school begonnen, best spannend allemaal!

Mijn man is langzaamaan weer een beetje aan het werk,het gaat om een paar uur per week maar dat gaat best goed, dus ook daar komt weer een beetje een ritme in.

En ik, ik moet ook weer wennen aan een leeg huis, kinderen naar school, man aan het werk, het is wel stil hoor....maar het geeft mij wel de tijd en ruimte om lekker een beetje in huis te rommelen, vind ik toch altijd het fijnst als ik alleen thuis ben :-).
Ik heb dit hoekje gemaakt, al een beetje in de herfstsfeer, maar goed met dat weer van gisteren kon dat ook bijna niet anders :-). Het poppenhoofdje kocht ik laatst op de brocantemarkt in Haaksbergen, ik heb er ondertussen al heel wat, kan ze nooit laten staan....


Deze flesjes heb ik ook pas gevonden, het zijn oude parfumflesjes van Boldoot en 4711. Ze staan in de vensterbank, en aan de andere kant in de vensterbank staat dit vaasje met een paar takjes judaspenning er in, ze glinsteren zo mooi als de zon er op schijnt!


Vandaag heb ik nog wat hop geplukt en dat heb ik hier en daar in huis gedrapeerd, ik vind dat altijd zo mooi staan!

Lieve groet,
Yolanda

17 opmerkingen:

 1. heerlijke sfeerhoekjes zag al hop hangen prachtiggg beter als het zoveel regen ook want tis zo bruin met regen ....tja herfst kruipt langzaam naar binnen ,heerlijk kaarsjes aan mmmm ben er klaar voor hahahah fijn weekend lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi dat je hop als decoratiemateriaal hebt! Ik vind dat net als jij ook heel sfeervol, maar bij de bloemist verkopen ze het (volgens mij, ik heb het in ieder geval nog nooit gezien) niet. Moet het toch weer even in de gaten houden!

  Lekker om thuis te rommelen, dat doe ik ook het liefst als ik alleen thuis ben! Mooie plaatjes heb je geschoten!

  Nog een fijn weekend en liefs van Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wennen dan wanneer ze allen weer naar school zijn, maar heerlijk om weer te rommelen. Wat een sfeerhoekjes , erg mooi gedecoreerd! Ook bij ons hangt hop, hopen dat het mooi indroogt ik heb er nog geen ervaring mee maar het staat zeker gezellig ...fijn weekend, lieve groet Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super sfeertjes heb je op de foto gezet,echt genieten en Hop vind ik ook zo leuk,maar het is wel duur,fijn weekend,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke hoekjes !!!.....leuk hoor dat hop zo.....fijn weekend...liefs Ria...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aan de ene kant is het jammer dat je weer zo op tijd en uur moet leven, maar aan de andere kant kijk ik uit naar aankomende week dat al het grut weer op school en aan het werk is en ik het rijk voor mezelf heb: Na 2 maanden ben ik wel toe aan een beetje rust in de tent haha

  Jij hebt jouw rijk weer voor jezelf en daardoor kunnen wij genieten van deze mooie sfeerplaatjes; een win-win situatie zeg ik:-)

  Fijn weekend nog, groetjes X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh mooie foto,s !!
  Dat kopje,zo lief en de Hop, ja dat staat zo decoratief, al een beetje Herfst in huis hé.

  Geniet er maar van en ook van het mooie weer.

  Groetjes
  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk weer alleen in huis rommelen. Toch weer fijn als alles gewoon weer z'n gang gaat. Je hebt gezellige hoekjes gecreëerd. En wat is dat leuk met die hop.
  Fijn weekend en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo heerlijk he lekker rommelen in huis! Ik heb het de afgelopen week ook gedaan. Kei leuk de hop geslingerd tussen de keukenspulletjes!
  fijne avond en groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige foto's heb je geschoten van mooie hoekjes. Grappig ik viond hop juist heel vervelend, het komt namelijk overal in mijn tuin op omdat de buurman er een haag van heeft. En geloof me dat is haast niet uit te roeien, maar als ik het zo zie dan ga ik het misschien toch eens gebruiken als decoratie.

  gr Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige plaatjes, van je mooie spulletjes!
  die poppenkopjes heb ik ook een zwak voor :-)
  wel even wennen weer alleen he, ik had het ook, vind het altijd heel gezellig als alles thuis is, maar nu toch ook wel weer als ik weer even alleen kan rommelen
  Fijn dat het goed gaat met je man !
  nog een fijn weekend !
  groetjes Yvon

  ps, ga ook even op zoek naar hop, had het nog niet gespot

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie hoekjes heb je gemaakt. De herfst komt al een beetje, dus dat hoekje is heel leuk.
  Ik vind het keukenrek ook heel mooi!
  Fijn dat het met je man beter gaat. Ik hoop dat zich dat voortzet!
  Fijn weekend verder!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een gezellige sfeer!!
  Die hopbellen staan prachtig en heel decoratief.

  Fijn dat het nu beter gaat met je man.

  Liefs
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat gezellig ziet het er uit bij jou.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie sfeerhoekjes laat je ons weer zien en hop wat staat dat mooi, jammer dat ik het niet in de tuin heb............gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heerlijk om in alle rust in huis te rommelen en sfeervolle hoekjes te maken; het ziet er allemaal weer erg mooi uit! Fijn dat je man weer is begonnen met werken, ik hoop dat het herstel goed verloopt.

  Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ook wel weer fijn zo in alle rust lekker in huis te rommelen, nietwaar? Ik geniet er weer van!En wat ziet het er gezellig uit allemaal zeg! Lekker van genieten en voor je man, een goed herstel gewenst! Groeten, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda