Bijzonder oud
woensdag 27 juli 2011

Deventer was leuk!

Ik ben een beetje laat met mijn berichtje, maar dat krijg je als de kinderen vakantie hebben, dan heb ik minder tijd (en zin) om achter mijn laptop te gaan zitten :-).

Maar het was heel erg leuk afgelopen zaterdag in Deventer. Ik snap trouwens niks van blogger, want mijn vorige berichtje is toch echt op vrijdag geschreven, daarin staat dat ik morgen (zaterdag dus) in Deventer sta, en wat zie ik net? het berichtje heeft de datum van donderdag mee gekregen, ik snap er niks van, maar goed dat even terzijde :-)

Het was voor het eerst dat ik op een brocantemarkt stond, maar het zal zeker niet de laatste keer worden, ik vond het zo leuk om te doen! We hebben geluk gehad met het weer, we hebben over de hele dag een paar druppels regen gehad,en de zon kwam ook regelmatig om de hoek kijken, dus dat was helemaal goed!

Ik heb een hoop leuke mensen ontmoet, van picasa, mensen die mijn blog lezen en gewoon bezoekers van de brocantemarkt, echt heel leuk en bijzonder!

Dit was mijn kraampje, ik stond in een super leuk straatje met hele oude huizen en winkeltjes, heel sfeervol!


Dit was tegenover mijn kraam


En ook dit prachtige pandje was bij mij aan de overkant, ik had zo kunnen blijven slapen :-).

Mijn man was zo lief om 's morgens even achter mijn kraam te willen gaan staan zodat ik zelf ook even over de markt kon lopen, en natuurlijk kon ik het niet laten en heb ik ook wat gekocht :-). En zondagmorgen zijn we nog even naar de snuffelmarkt in Zutphen geweest omdat daar iemand stond die ik ken van Picasa.
En ook in Zutphen heb ik weer wat gekocht. Maar niet alles is voor mijzelf, ik heb ook spulletjes gekocht voor in mijn marktplaats winkeltje, er blijft toch niets leukers dan zoeken naar leuke oude spullen!
Lieve groet,
Yolanda

11 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het een succes was (je kraam ziet er ook erg gezellig uit!) en dus voor herhaling vatbaar. Je hebt het inderdaad getroffen met het weer en Deventer is ook echt een prachtige stad met al die historische panden/straatjes. Je hebt zelf trouwens ook weer mooie vondsten gedaan.

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat je genoten heb van je markt... en zo te zien ook weer leuke spulletjes terug gekocht ... heerlijke oude huisjes heb je daar lijkt wel een beetje op de huisjes in harlingen... wens je een fijne dag ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk pandje is dat! Is dat in deventer? En leuke spulletje verkoop je! Je hebt er oog voor!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar heb je zelf wel wat verkocht ? Je hebt in ieder geval een leuke dag gehad.
  groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gek he..woon zo dichtbij deventer maar ben nog nooit op de brocante markt geweest..toch maar eens doen dus. leuk dat je het zo naar je zin hebt gehad
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes weer....liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat zo'n eerste keer goed bevallen is. Je had ook een mooi plekje...toch ook niet onbelangrijk! Je kraampje zag er gezellig uit. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oo weg bericht..opnieuw. wat heb je toch een leuke en gezellige kraam. Je uitzicht is een plaatje, die vondsten ga ik eens van kortbij bekijken, fijne avond, Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahhaaha waar herken ik dat van. Ik heb ook amper de tijd om al die leuke en gezellig blogjes te lezen.

  Mijn kids rommelen ook wat af en kom niet toe aan m'n pc. Buiten m'n werk dan.

  Leuke kraam! Die tinnen kan is echt prachtig!!!

  Lieve groet,
  Gerreke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi plekje om te staan.. heb je leuk verkocht?
  Groetjess

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk Yolanda,
  wij hebben ook nog overwogen om er heen te gaan. Ik weet precies waar je stond. Het is een geweldig leuk straatje. Deventer is sowieso een geweldige stad.
  Fijne vakantie nog.
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda