Bijzonder oud
zaterdag 11 december 2010

een beetje laat.....

Ik had in mijn vorige post beloofd dat ik de volgende keer mijn sintgeknutsel zou laten zien, maar dat liep een beetje anders....er is hier een of andere griepgolf het huis binnen gekomen..eerst was ik zelf aan de beurt, moe, beroerd, verkouden, hoofdpijn, oorpijn, koud....kortom een algemeen griepgevoel. En daarna kwamen de kinderen, ze zijn echt alle drie ziek geweest de afgelopen twee weken dus vandaar dat ik niet veel aan de knutsel ben geweest en ook niet veel tijd in blogland heb doorgebracht, de meeste tijd bracht ik door op de bank onder een warm dekentje met een ziek kind aan mijn zijde :-).

Gelukkig gaat het nu weer beter en vandaar dat ik toch nog even wil laten zien waar ik toen mee bezig was, het is een beetje laat, de sint is allang weer in Spanje, maar toch....

Ik had 2 hele leuke pakketjes besteld bij Jit Design, Mirelle van Jit Design heeft ook een heel leuk blog, Romantic Today, echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij haar!

Het was de bedoeling dat ik 2 keer bij Renske (mijn jongste dochter) in de klas zou helpen om zwarte pietjes te maken, helaas is dat bij 1 keer gebleven omdat ik toen ziek werd. Omdat het pietje gemaakt moest worden door kinderen van groep 4 en 5 (7 a 8 jaar oud), heb ik het ontwerp een klein beetje versimpeld en de muts uit 1 kleur gemaakt, anders zou het te ingewikkeld worden :-).

Het borduurpakketje kreeg ik op 5 december, binnenkort ga ik er mee aan de slag, ik ben op dit moment nog even wat anders aan het borduren, maar als het hart af is, laat ik het hier zien hoor :-).En verder nog een paar plaatjes van ons huis dat beetje bij beetje meer in kerstsferen komt...

Lieve groet en geniet van deze donkere dagen voor kerstmis,
Yolanda

6 opmerkingen:

 1. hihi bij alle blog kom ik kerst plaatjes tegen.
  En dan in eens zie ik Zwarte piet ,erg grappig...

  groetjes Romkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh was het nog maar sinterklaastijd.....het gaat me nu veel en veel te snel...
  geweldig pietje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een drukke maand waarin het helemaal niet uitkomt om ziek te zijn. Gelukkig knappen jullie al weer op. De Pietjes zijn leuk.
  Gezellig kerstsfeertje heb je al weten te creëren.
  Fijn weekend, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. pfff lastig zeg om in deze tijd ziek te zijn,,maar eigenlijk komt het nooit uit toch. wel vervelend dat iedereen ziek is geweest. altijd zo zielighopen dat jullie nu weer een beetje aan het opknappen zijn. leuk hoor die pietjes
  gr hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig om nog even een super leuke zwarte piet tegen te komen hoor!
  En dan in combinatie met de kerst altijd leuk.
  Een knutsel mama dus

  Groetjes, Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend dat de griep zo heeft toegeslagen, maar gelukkig gaat het al weer wat beter met jullie! En een zwarte Piet is altijd welkom, dit is vast de treuzelpiet die altijd iets langer in Nederland blijft hi hi!

  Nog een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda