Bijzonder oud
zaterdag 13 november 2010

Hij is weer in het land.....Ja ja, sinds vanmiddag is de Sint weer in het land, en aangezien wij hier nog 1 "gelovige" in huis hebben, is het een heel spannende tijd die komen gaat! Een tijd van schoenen zetten, pepernoten bakken, eindeloos de speelgoedgidsen doorkijken om te kijken wat je het aller, allerliefst wilt vragen aan Sinterklaas. En natuurlijk elke dag kijken naar het Sinterklaasjournaal!

Ik heb gisteren de sint spullen weer van zolder gehaald, de handpoppen waar ze zo graag mee speelt, en het grote prentenboek van Sinterklaas waar ze eindeloos in kan kijken, steeds weer op zoek naar iets nieuws :-).Het is dit jaar wel een andere sinterklaastijd als andere jaren, en dat komt in de eerste plaats door het nog maar zo kort geleden overlijden van ons lieve oppaskindje Yinthe. Vorig jaar was ze helemaal fan van het grote prentenboek van Sinterklaas, ontelbare keren heb ik met haar op schoot gezeten, steeds weer wilde ze het boek van "kaas" lezen. Dus toen ik het boek gister pakte, zag ik dat weer helemaal voor me, de tranen liepen over mijn wangen...

Daarnaast zal het de laatste sinterklaas zijn met een gelovig kind hier in huis, best jammer, ik vind het zo leuk als ze nog zo vol geloven in het bestaan van de sint en zijn pieten :-)

Ondanks het verdriet om het gemis van Yinthe, gaan we er een leuke sinterklaastijd van te maken, zeker voor de kinderen en Yinthe zal er bij zijn in onze gedachten en in onze gesprekken!

Lieve groet,
Yolanda

8 opmerkingen:

 1. Heel goed te begrijpen Yolanda, dat met deze dagen je gedachten ook terug gaan naar Yinthe en dat het verdriet doet dat zij dit niet meer mee kan maken! Maar in jullie hart is ze er bij!

  Geniet van de Sint-sfeer, hier is dat met twee grote meiden inmiddels helaas voorbij! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je laatste jaar met een gelovig kind ... ondanks het verdriet van Yinthe hoop ik dat jullie er extra van zullen genieten.

  De pubers hier zijn er helemaal niet mee bezig en dat is op zo'n aankomst-zaterdag eigenlijk best jammer, want ik genoot altijd net zo hard mee van die stralende koppies als er iets in de schoen zat, of als ze aan het knutselen voor Sint waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja meis....moeilijk......sterkte....en goed dat je doorgaat ! liefs Ria.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellige tijd weer, maar voor jullie nu ook wel moeilijk. Sterkte!
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte met het verdriet om Yinthe, maar ik hoop dat je toch ook kunt genieten van deze gezellige tijd.

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heftig hè...en toch zo belangrijk dat je voor je eigen kids alles zo gewoon mogelijk door laar gaan en er een leuke sinttijd van maakt.
  Sterkte, zal voor jullie allemaal moeilijk zijn, alles de eerste keer zonder...

  Groetjes Hil

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk als je er nog 1 thuis hebt die geloofd in de Sinterklaas.
  Hoe oud ik ook ben, het geeft mij altijd een heel warm gevoel als ik terug denk aan mijn eigen kindertijd.
  Zo spannend.

  Ik wil jullie heel veel sterkte wensen, maar ook een hele mooie en warme tijd.

  Lieve groeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I do remeber last year when your children and you where so sad... so good you have her very present in your life.
  cariños

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda