Bijzonder oud




woensdag 19 mei 2010

Tijdschriften!!

Ik kan er niks aan doen, ik heb een soort van woontijdschriftenverslaving :-).

Dus als je dan op vakantie gaat naar Italie en je rijdt op de duitse autobaan en de kinderen moeten plassen.....ren je ook even mee naar binnen om te kijken of ze nog leuke woontijdschriften hebben (ja ik weet het, ik ben erg....).
En daar bij de een of andere raststatte vond ik dit leuke tijdschrift; Country Homes, er staan zulke leuke plaatjes in,je krijgt gelijk zin in de zomer!







Wandelend door het mooie Lucca in Italie, ben ik ook even een tijdschriftenkiosk in gedoken en daar vond ik het prachtige blad Casa Chic. Ik snap er geen woord van (nou ja, bijna niks) maar de foto's zijn prachtig, en daar gaat het tenslotte om (althans voor mij dan).









Weer helemaal terug in Nederland, was weg gewerkt, kinderen weer naar school, man weer aan het werk, leek het mij gistermiddag wel tijd om even lekker in het zonnetje te gaan zitten met de nieuwe ariadne at home die ik in de winkel zag liggen, en je hebt het misschien al wel gezien, deze maand staat in het teken van......Italie!!
Ik word dus helemaal op mijn wenken bediend door ariadne, het ultieme nagenieten dit :-).
Ik baalde trouwens wel een beetje toen ik de reportage over de antiekmarkt in Arezzo zag, dit jaar was ik niet in de gelegenheid te gaan,en het ziet er zo mooi uit....ik denk dat we volgend jaar maar weer naar Italie gaan! :-)







Ik wens jullie allemaal een fijne dag, met hopenlijk een lekker zonnetje!
groetjes, Yolanda

10 opmerkingen:

  1. Those magazines are lovely! Very inspiring photos.

    Warm wishes
    Isabelle x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook een echt tijdschriften fan. Vooral de woonbladen vind ik geweldig. Heb pas van een vriendin een tas vol oude country livings gekregen. Heerlijk gewoon, kan ik echt van genieten.
    Groetjes van Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier kom ik ook om in de tijdschriften...ook omdat ik alles bewaren wil! De At Home vond ik als Italie-fan ook erg leuk, net terug uit Rome...dus lekker nagenieten zoals je zegt!

    Ik zal je niet meer storen...lees lekker verder :-)

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk he, heb nog nooit een Country Home gezien of gelezen maar oooh ziet er geweldig uit, als ik altijd die tuinfoto's zie heb ik gelijk zin in een tuinfeest (mijn minituin is helaas niet geschikt!!!!).
    Groetjes Madelon

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Yolanda.............heerlijk he al die bladen.....................ik ben er ook weg van !! mijn favoriet is jeanne d'arc magazine..de seasons..ariadne..en o zoveel eigenlijk !! maar sinds ik blog ............valt me op dat ik minder tijdschriften koop...........je ziet zulke mooie dingen hiero...fijne avond groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh heerlijke bladen......
    Het 1e magazine ziet er wel heel verleidelijk uit.....om van te genieten......
    Dus jij geniet nog even heerlijk na met de Ariadne.....
    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Yolanda ,
    fijn dat jullie weer veilig thuis zijn en Italie is erg mooi , je foto's ook !
    Maar nu wordt het genieten van die mooie tuin van je want het wordt mooi weer de komende dagen .

    En leuk dat je ons even een kijkje gunde in de bladen , wat zijn er toch mooie tijdschriften te koop hè!
    Nou fijne dagen toegewenst , lieve groet van Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nice to meet you Jolanda! I'm sorry you didn't find a very nice weather in Italy...we have a very strange Spring this year!!! You have a very nice blog and now I'm a follower and I can be inspired by you!!!
    Ciao!
    Vale

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Kijk, dat is nou zo leuk! Kom je terug uit Italië...staat de nieuwe Ariadne ook helemaal in 't teken van....gaaf zeg!
    Mooie bladen heb je ook op de kop getikt daar (of was 't nu één blad) ...zo leuk om in andere landen te kijken wat ze daar hebben, helemaal niet gek hoor ;)

    Leuk dat je weer terug bent ook, ineens viel 't me op dat je er niet was.

    Veel groetjes, Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben ook helemaal gek van woonbladen en als ik al eens de grens over ga (als ik in Limburg bij mijn familie ben), dan sla ik altijd een hele voorraad Duitse bladen in. Ken je de Country Living, Living & More, Wohnen & Garten... en al die andere magazines? De Duitsers hebben heel wat moois in hun rekken liggen.
    De Italiaanse reportage in de Ariadne vond ik ook erg mooi, vooral het gebruik van de kleuren en zo. Prachtig!
    Fijn pinksterweekend en groetjes,
    Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,Yolanda