Bijzonder oud




donderdag 17 april 2014

Fijne paasdagen!

Even een kort berichtje van mij om jullie allemaal hele fijne paasdagen te wensen!



Op deze foto zie je mijn nieuwste aanwint. Gisteren was ik met onze jongste dochter in Zutphen en als we daar zijn, loop ik altijd even binnen bij Heerlyck Goed, een prachtige winkel in een heel mooi oud pand!
Toen we daar gisterenmiddag waren, werd Renske op slag verliefd op dit eendenkuiken (ik vond 'm zelf ook eigenlijk wel schattig :-) ). Dus het eendje mocht mee naar huis (Renske noemde hem Harry :-) ).

Mijn oog viel gelijk op een kussentje gemaakt van een heel mooi stofje, perfect voor op onze (nieuwe) bank! Dus zo liepen allebei weer blij met ons eigen tasje terug naar de auto, geslaagde middag!

Ik wens jullie allemaal hele fijne paasdagen, geniet er van!
Lieve groet, Yolanda

zondag 13 april 2014

leuk nieuwtje

Elke keer neem ik me voor wat vaker een stukje op mijn blog te zetten, en elke keer als ik dan terug kijk denk ik; ok.....weer niet gelukt :-).

Op dit moment ben ik druk aan het schilderen in huis, de zoldertrap is al opnieuw gedaan, het plafond in de badkamer en het kozijn in de badkamer zijn geschilderd en nu gaan we verder met de slaapkamers van de kinderen, nog genoeg te doen dus!

Door al deze drukke werkzaamheden blijft het bloggen nogal eens achterwege, maar de de bedoeling is goed zullen we maar zeggen....

Waar ik tussendoor wel tijd voor heb gehad is het maken van een paar nieuwe kaarten, ik krijg zulke leuke reactie's op mijn kaarten dat het me leuk leek er wat bij te laten maken, dus bij deze.....deze kaarten zijn het geworden, ik ben er blij mee!



In totaal heb ik nu acht verschillende kaarten, dit zijn ze allemaal;



De kaarten zijn nog steeds te koop via mijn blog (als je interesse hebt, kun je me een mailtje sturen), het zijn enkele kaarten met witte enveloppe en ze kosten 1,50 per stuk, ik verkoop ze ook op de markten waar ik sta en daarnaast zijn ze binnenkort te koop bij Brocantehuis Philipse in Nijmegen ! ik vind het zo leuk!

Afgelopen week ben ik benaderd door Jeanette van Brocantehuis Philipse met de vraag of ze mijn kaarten konden verkopen in hun winkel.
Ik vind het super leuk en ik ben heel trots dat mijn kaarten in de mooie winkel van Jeanette en haar zus te koop zijn! Lieve groet, Yolanda