Bijzonder oud




dinsdag 31 december 2013

Bye bye 2013

De laatste dag van 2013, een dag van terugkijken naar het afgelopen jaar, vooruit kijken naar het nieuwe jaar dat voor ons ligt. En een dag van oliebollen bakken, (heerlijk die eerste oliebollen nog warm, net uit de olie, mmmm.....)en een dag van luisteren naar de top 2000, ook dat is traditie hier in huis.

Op deze laatste dag wil ik iedereen bedanken die mijn blog lezen en af en toe een leuk berichtje achterlaten, dat waardeer ik enorm! Dit jaar heb ik ook veel mensen ontmoet die mijn blog lezen, mensen die naar mij toe kwamen als ik op een brocantemarkt stond en in Zwiep tijdens ons Brocante Weekend en de kerstbrocante. Deze ontmoetingen en de leuke gesprekken die daaruit voortkomen geven mij het plezier en de drive om door te gaan met mijn blog en het deelnemen aan brocante markten.

Zelf volg ik ook een aantal blog's en ik wil iedereen heel hartelijk danken voor alle mooie verhalen en plaatjes die mij dagelijks bereiken via mijn laptop, er zijn zo veel leuke, inspirerende mensen waar ik elke dag van geniet en van leer, dank jullie wel!
Tot slot wens ik jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een prachtig, gelukkig en gezond 2014!


Lieve groet,
Yolanda

dinsdag 24 december 2013

Bedankt!

Een bedankje voor al die mensen die bij onze kerstbrocante zijn geweest, wat was het leuk! We wisten niet wat we konden verwachten toen we zaterdags begonnen met opbouwen, maar zondag voordat we open gingen, stonden de eerste mensen al buiten te wachten om naar binnen te mogen.

We hebben zo veel leuke reactie's gekregen dat we tijdens het opruimen alweer ideeen kregen voor volgend jaar :-) dus wie weet......volgend jaar weer?
Zaterdag aan het eind van de middag heb ik een paar foto's gemaakt van wat hoekjes in de kapel, zodat jullie een beetje kunnen mee genieten.











Ik had drie zelf gemaakte kransen mee genomen naar de kerstbrocante en die waren in no time verkocht, dus ik ga er nog eentje voor mijzelf maken :-). Het label heb ik al gemaakt, nu de krans nog :-).


Een ander leuk projectje zijn deze leuke gehaakte fotolijstjes, deze is voor mijzelf maar ik ga er ook nog wat maken voor ons brocante weekend volgend jaar September (je kunt niet vroeg genoeg beginnen :-) ).



Lieve groet en fijne feestdagen allemaal! Yolanda

zondag 8 december 2013

Werk in uitvoering

Op het moment ben ik hard aan het knutselen voor de kerstbrocante die ik volgende week zondag 15 December organiseer samen met Jacqueline en Jacqueline. Vandaag heb ik een krans gemaakt met een label er aan, het label heb ik gemaakt van oud papier en een oude afbeelding uit een La Mode Illustree, ik heb er zelf een randje om heen gehaakt.





Ik geniet enorm van dat geknutsel, ik heb nog een aantal dingen gemaakt,allemaal voor de kerstbrocante.
En tussendoor heb ik mijn kleine kastje een beetje veranderd, zo langzamerhand komt ons huis steeds meer in kerstsfeer....



Lieve groet, Yolanda

dinsdag 3 december 2013

Vers van de pers

Na eerst een tijd dromen, en toen (veel te veel) nadenken heb ik besloten de stoute schoenen aan te trekken en kaarten te (laten) maken van een paar van mijn foto's. En spannend dat ik het vond, hoe zouden de kaarten er in echt uit zien, en zouden anderen ze ook wel leuk vinden?......ik kon niet wachten tot ze binnen waren :-).

Maar gisterenmiddag was het dan zo ver, toen de auto van het koeriersbedrijf voor kwam rijden, rende ik naar de voordeur, ik rukte het pakket nog net niet uit de handen van de chauffeur (kostte wel de nodige zelfbeheersing :-) ) en binnen wist ik niet hoe snel ik het pakket open moest maken.

En daar zijn ze dan.....ik heb gekozen voor vier foto's, twee kaarten (de kaart met Janneke en de kaart met het servies) zijn in briefkaartformaat en hebben een beetje een glanzende afwerking. De andere twee kaarten (met het bloemenkransje en met de engel met kaars) zijn iets groter (18 bij 12 cm) en hebben een matte uitstraling.

De kaarten gaan mee naar onze kerstbrocante maar zijn eventueel voor de liefhebber ook te koop via mijn blog, als je interesse hebt, kun je me mailen, in de zijbalk staat mijn mailadres.
De kaarten worden geleverd met passende enveloppe en kosten 1,50 per stuk.













Lieve groet, Yolanda