Bijzonder oud




donderdag 16 mei 2013

wit, witter, witst

Ik merk dat ik hier in huis steeds meer over ga op lichte kleuren, rustige kleuren, ik voel me er prettiger bij. Als ik bij andere mensen binnen kom of plaatjes kijk op internet, vind ik kleuren altijd heel mooi, maar op een of andere manier vind ik het bij mezelf in huis altijd net wat te druk en te kleurig worden.
In de keuken bijvoorbeeld had ik vrij veel blauw, veel blauw serviesgoed in het vliegenkastje en blauwe emaille kannen op het vliegenkastje. Een tijdje geleden heb ik dat veranderd, ik had ondertussen zoveel creme en wit serviesgoed verzameld dat ik genoeg had om ook het vliegenkastje te vullen. Het staat gelijk heel anders, veel rustiger, ik ben er blij mee!





Een gedeelte van het blauwe serviesgoed staat in mijn marktplaatswinkeltje en een gedeelte bewaar ik voor ons brocante weekend op 14 en 15 september in Zwiep.

Over ons brocante weekend gesproken, sinds kort zijn we te vinden op Facebook, als je zoekt op Brocante weekend Zwiep, vind je ons, en als je de pagina liked, word je vanzelf op de hoogte gehouden van eventuele nieuwtjes.
Daarnaast hebben we sinds kort ook een eigen site, we zijn net begonnen, dus het moet nog een beetje groeien allemaal, het is de bedoeling dat er regelmatig leuke stukjes op komen te staan, geschreven door een van ons. Uiteraard vind je hier het laatste nieuws betreffende het brocante weekend, en er is een gastenboek waar je een berichtje kunt achterlaten als je dat leuk vindt.

Onze site vind je hier


Lieve groet, Yolanda

dinsdag 7 mei 2013

Franse zoektocht

Vorig weekend ben ik voor het eerst van mijn leven in Frankrijk geweest. Mijn man en ik hadden een weekendje weg geboekt, de kinderen gingen gezellig logeren bij opa en oma en wij gingen samen op zoek naar brocante in het Franse land.

We hebben er een gezellig weekendje van gemaakt,overnacht in een leuk hotel, 's avonds lekker uit eten geweest en op de koop toe nog met leuke spullen thuis gekomen!

Zondagmorgen rond een uur of zes liepen we op de markt in Amiens, wat een grote markt is dat zeg en wat een aanbod! We hebben er tot ruim na 1 uur aan een stuk door rond gelopen en volgens mij hebben we nog niet alles gezien, zo'n grote markt! Maar rond 1 uur begon het echt druk te worden, we kregen honger en onze voeten werden ook wel een beetje moe :-). We vonden het tijd worden om Amiens te gaan verlaten, maar niet zonder eerst een lekker (stok)broodje te eten en een doos met echte Franse Macarons mee te nemen voor het thuisfront (dat had ik beloofd :-)).

Na het eten zijn we in de auto gestapt op weg naar ons hotel, onderweg daar naar toe hebben we nog twee kleine rommelmarktjes bezocht waar ik ook nog de nodige leuke spullen heb kunnen vinden.
Na een heerlijk ontbijtje de volgende morgen zijn we weer richting huis vertrokken, moe maar zeker voldaan!

Lieve groet, Yolanda